Hatha yoga

Hatha yoga is voor iedereen; jong of oud, man of vrouw, met of zonder klachten, wel of geen ervaring. Hatha yoga houdt jong, soepel en gezond, maakt sterk en zorgt voor geestelijk evenwicht.
Door middel van de houdingen ontwikkel je meer lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen. Hatha yoga verbetert de ademhaling, concentratie en houdt je in balans.

Yogales

Je kunt yoga beoefenen voor de ontspanning, voor meer energie, om (rug)klachten te verlichten of te voorkomen, voor een gezond en sterk lichaam, om een uurtje in de week voor jezelf te hebben of omdat Hatha yoga gewoon leuk is!

Ik geef les in mijn eigen studio in onze prachtige tuin. De inrichting van de studio is bewust rustig gehouden, zodat je niet afgeleid wordt, en je je goed kunt concentreren op de houdingen. De groepen bestaan uit minimaal drie en maximaal acht cursisten zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

Met mooi weer kunnen we naar buiten, in een beschut stuk van de tuin, heerlijk yoga in de open lucht!

In plaats van uitgebreid te beschrijven hoe een yogales eruit ziet, nodig ik je van harte uit om een gratis proefles te komen volgen. Eigen ervaring zegt meer dan 1000 woorden.