Wie ben ik

Mijn naam is Angeline Willemse. Ik beoefen vanaf 1999 yoga, en vanaf mijn eerste les had ik daar plezier in. In het begin ging het mij vooral om de fysieke beleving, later werd de invloed op mijn mentale welzijn steeds beter merkbaar en nu is yoga een deel van mijn dagelijks leven. Yoga doet mij goed.

Ik heb van 2011 tot 2014 de Dynamische Yoga Opleiding tot Hatha yoga docent bij Ron van der Post gevolgd. Zijn opleiding is erkend door het Brahmrishi Yoga Training College, een afdeling van de Punjab Universiteit in India. In 2014 heb ik een studiereis naar de Himalaya in India gemaakt om mij verder te verdiepen in de yogafilosofie.

In 2013 heb ik de opleiding tot Ayurvedisch masseur bij het Ananda Yoga Centrum in Ellecom succesvol afgerond, waar ik in 2014 ook de cursus Indian Head massage heb gevolgd.

In 2015 heb ik bij Yoga Docent Opleiding te Utrecht mijn diploma Docent Zwangerschapsyoga behaald.

Ik ben er dankbaar voor dat yoga en Ayurvedische massage op mijn pad zijn gekomen en dat ik de yogalessen en de massages met veel plezier mag en kan geven.